Hopp til innhold

Årsmøte / treff 2023

Treffet og årsmøte i 2023 vil som i 2022 bli avholdt på Elverum Camping i helgen 16. – 18. juni i forbindelse med Hedmark Harehund sin utstilling. Denne helgen bli da helgen før St. Hans noe som bør være bedre for de aller fleste.

Som vanlig blir det fremmøte fra fredag den 16. for sosialt samvær. På lørdag den 17. blir det først utstilling og så senere på dagen, premieutdeling, vising av hunder, årsmøte og sosialt samvær. Vi skal få det til slik at Hygen kan komme først i ringen på lørdag, så vi har det meste av lørdagen til vår disposisjon.

Det er allerede nå åpnet for bestilling av hytter på campingen, så det er bare å ta kontakt for å booke hytte. For bobiler og campingvogner er det ikke behov for booking av plass.

Elverum Camping: www.elverumcamping.no

Mer informasjon kommer etter hvert.