Skitt Jakt

 

SKITT JAKT

 

Hygenringen ønsker alle harehundvenner, og hygenhundeiere i særdeleshet, lykke til med harejakta som starter den 10.september.

Mange av dere har vel allerede gjort unna en del slipp, samt holdt kondisjonen på hundene oppe med diverse trening gjennom sommeren. Noen har sikkert erfart at det gjenstår noe på de timelange losene ennå, mens andre ser at gamlehunden ikke lenger har ork til å stå på som før. Kanskje er det på tide å se seg om etter ny valp. Det er fortsatt noen ledige hygenvalper på markedet.

Ta vare på livet, nyt naturen, roen og de friske høstmorgene mens hunden jobber seg fram på en fersk fot som tilslutt eskalerer i et jublende uttak. Skitt jakt.

 

jaktbilde

 

HYGENTISPE SKUTT

 

23.august skjedde noe som aldri burde ha skjedd. Hygentispa NUCH NJCH Kvitmåsans Nemi til Boye Ølstøren ble skutt og drept mens hun gikk i los under trening.

Forholdet er anmeldt. Dette er ikke første gang en drivende hund med overlegg skytes under lovlig jakt/trening. Det skal ikke, og må ikke bli slik at alle og enhver kan avlive en hund de mener gjør noe galt.

Nå er det viktig at våre støtteparter som NKK, NHKF og NJFF står frem og gjør sitt til for å hjelpe hundeeierne som uforskyldt mister sine hunder på denne meningsløse måten.

 

nemi